Färgguider

Färg Börjar Här.

Stonhard erbjuder ett brett spektrum av standardfärger att välja mellan, men vi gör mer än så. Fråga oss om vårt exklusiva färgutbud, skräddarsydda blandningar och personliga logotyper.Broschyrer & Litteratur

Allt är Viktigt, från Säkra Installationer till att Hålla Golven Rena.

Vi har den information du behöver. Klicka på en guide nedan för att ladda ner PDF:Byggledningsgrupp

Vi arbetar tillsammans med entreprenadföretag på ett sätt ingen annan golvfirma gör.

Att vi berättar för dig om vår Byggledningsgrupp är inget marknadsföringsknep. Denna dedikerade grupp på över 50 experter är en avgörande del av vår verksamhet och hur vi gör affärer med dig. Vi ser det mycket mer som ett partnerskap än något annat. Våra projektledare och inspektörer är ute på fältet varje dag för att skapa lösningar, tillhandahålla teknisk expertis, övervaka schemaläggning, planera möten, följa säkerhetsföreskrifter och svara på förändringar- för att försäkra dig om att projektet flyter på problemfritt och i rätt riktning. Oavsett projektets storlek kommer du uppskatta att ha vårt Byggledningsteam som en del av ditt team.


Produktdatablad

Få Det Du Behöver.

Stonhard samarbetar med allmänna entreprenörer för att möta prestations- och konstruktionsmål, åt kunder som sträcker sig från halvledarproducenter till välkända arenor. Hitta all produktinformation du behöver här.
Tekniska Detaljer

Skillnaden Ligger i Detaljerna.

Välj en kategori för att visa en specifik teknisk detalj  • Välj rätt produkt


  • Ni kan ringa oss: +46 73-537 42 20

    Eller så kan ni skicka ett mail: info@stonhard.se 

  • Pharma Industry Solutions.jpg