stonchem in secondary containment area in chemical facility stonchem in tank farm at chemical/mining facility stonclad gs flooring in chemical/mining facility

Kemikalier / Gruvindustri

De tuffaste miljöerna kräver de tuffaste golv- och foderlösningarna. Vi har dem alla. Fogfria och stöttåliga formuleringar som motstår kemisk påverkan, daglig nötning och hanterar tung trafik. Bearbetningområden, lagerutrymmen och skyddad förvaring säkras med våra högpresterande golv och foder.

 

 

Produkter som Användes:

Stonchem 600

En liningsystem baserat på novolacepoxy använder sig av en armeringsduk och en mineralbaserad top-coating för att ge en överlägsen barriär mot kemisk attack i denna inneslutning.

Produkter som Användes:

Stonchem 800

Tankområden som detta kräver extremt skydd från kemiska attacker och termisk påverkan. Detta multibundna vinylesterbaserade system med armeringsduk, massasystem och mineralbaserade top-coating ger en slät och kemikalieresistent yta.

Produkter som Användes:

Stonclad GS

Ett av världens största företag inom oljeindustrin vände sig till Stonhard för ett golvsystem som klarar av att stå emot den tunga utrustning, oljor och konstant trucktrafik som förekommer hos dom. Stonclad GS gav deras lokaler det skydd dom behövde och ett utseende i världsklass.


Välj rätt produkt

Hitta rätt produkt för dina behov. Välj i rullistorna för att avgränsa ditt sökresultat.


Mer Fallstudier Kommer Snart!
  • Välj rätt produkt


  • Ni kan ringa oss: +46 73-537 42 20

    Eller så kan ni skicka ett mail: info@stonhard.se 

  • Pharma Industry Solutions.jpg