stonres rtz flooring in hospital operating room stongard tm flooring on hospital helipad stonres rtz flooring in hospital

Sjukvård

Det finns inga kompromisser när det kommer till hygien. Golv i vårdmiljöer måste följa hygienstandarder samt vara mycket slitstarka, fläckresistenta och lätta att rengöra. Här hittar du sterila, brusdämpande lösningar, tillsammans med långvariga alternativ till VCT och vinylplattor hos våra fogfria, motståndskraftiga golv för operationssalar, patientrum, laboratorier, traumacenter, korridorer, med mera. Den fria och unika designen och oändligt med färger är inkluderad.

Produkter som Användes:

Stonres RTZ

Operationsalar på ett sjukhus behöver golv som stödjer dom krav på infektionskontroll och samtidigt ger personalen som arbetar där stöd.

Produkter som Användes:

Stondeck FD4

Denna helikopterplatta på ett sjukhus står emot påfrestande väderförhållanden som sol, salt och korrosiva vätskor. Det är även halkfritt, slitage och sprickresistent.

Produkter som Användes:

Stonres RTZ

Sjukhus är stressfulla lokaler och brukade se kalla och sterila ut. Med Stonres RTZ så kan hälsovårdsinrättningar designas med vilka möster och färger man vill. Personal och patienter får samtidigt förmånen av ett lättstädat, tyst och tåligt golv.

Produkter som Användes:

Stonglaze VSF

Sjukvårdsinrättningar drar nytta av fogfria väggsystem som är fläck och spillresistenta. Stonglaze fungerar tillsammans med Stohards golvsystem för att optimera hygienen i dina lokaler.


Välj rätt produkt

Hitta rätt produkt för dina behov. Välj i rullistorna för att avgränsa ditt sökresultat.


Mer Fallstudier Kommer Snart!
  • Välj rätt produkt


  • Ni kan ringa oss: +46 73-537 42 20

    Eller så kan ni skicka ett mail: info@stonhard.se 

  • Pharma Industry Solutions.jpg