stonres rtz flooringin metro station platform stonres rtz flooringon railway platform stonres rtz flooring in metro station stonres rtz flooring in train station stonblend gsi flooring in train station concourse stonclad gs on transit station floor

Transport

På språng? Vi har fogfria golv för flygplatser, tågstationer och bussterminaler.

Halkfria, lätta att underhålla, fläck och slagtåliga - våra golv klarar av all slags trafik, på hjul eller till fots. Fantastisk design med hållbara formuleringar ger transportindustrin exakt vad den behöver.

 

Produkter som Användes:

Stonres RTZ

Denna tunnelbaneplattform blev renoverad med Stonres RTZ som blev lagt ovanpå den existerande, skadade terazzon. Detta gav stora fördelar med bättre halkskyff och ljuddämpande egenskaper.

Produkter som Användes:

Stonres RTZ

Denna tågplattforms golvsystem står emot väldigt mycket gångtrafik och är fläckresistent och väldigt slitstarkt. Det erbjuder dessutom samma ergonomi och ljuddämpning som du ofta hittar i ett sjukhus eller på ett bibliotek.

Produkter som Användes:

Stonres RTZ

Stonres RTZ skyddar denna tunnelbanestation och gör den vackrare. Det blir en trivsam miljö för passagerare och ger en yta som är enkel att underhålla för dom som arbetar här.

Produkter som Användes:

Stonres RTZ

Jämna, fogfria och golv som är lätta att underhålla håller folk i rörelse på denna tågstation.

Produkter som Användes:

Stonblend GSI

I en del av denna tågstation så har det installerats ett kvarts och epoxybaserat, fogfritt golvsystem som både har en trevlig design och är motståndskraftigt för slitage i den här utrymmet.

Produkter som Användes:

Stonclad GS

Golvet vid spärrarna i denna tunnelbanestation är extremt slittåligt och står emot slag och väldigt hög trafik. Stonclad GS ger överlägsna egenskaper i högt trafikerade områden med hårt slitage.


Välj rätt produkt

Hitta rätt produkt för dina behov. Välj i rullistorna för att avgränsa ditt sökresultat.


Mer Fallstudier Kommer Snart!
  • Välj rätt produkt


  • Ni kan ringa oss: +46 73-537 42 20

    Eller så kan ni skicka ett mail: info@stonhard.se 

  • Pharma Industry Solutions.jpg